Tips om bra faktureringsprogram

Faktura24
Faktura24 (https://billflip.se/)

Faktura24 är ett snyggt, smidigt och effektivt faktureringsprogram som passar utmärkt såväl för hemmaanvändaren som skickar ett par fakturor i månaden som för det medelstora företaget med flera hundra kunder och fakturor varje månad. Programmet är skapat för att vara så användarvänligt som möjligt och för att underlätta faktureringsprocessen för användaren. Det går blixtsnabbt att komma igång och systemet är väldigt intuitivt, till skillnad från många andra faktureringsprogram som kan vara svåra att lära sig.

Det är gratis att testa i 30 dagar, vilket också är en bonus – under denna tid hinner du verkligen testa alla faktureringsprogrammets funktioner. Dessutom är det ganska billigt att använda, runt tusenlappen per år om man fakturerar mycket, annars ett par hundralapapr mindre. Av alla program på marknaden som vi testat är Faktura24 faktiskt det vi tycker allra bäst om.

Invoiceor (www.invoiceor.com)

Invoiceor är ett engelsspråkigt fakturereringsprogram som, precis som Faktura24, är väldigt enkelt och användarvänligt. Båda programmen påminner väldigt mycket om varandra, men om man har många engelskspråkiga kunder är Invoiceor det bättre valet, eftersom det är anpassat till den internationella marknaden.

Många av funktionerna är också identiska för båda programmen, även om Invoiceor har lite större anpassningsmöjligheter vad gäller olika skattesatser och liknande. Så om ni söker efter ett bra och lättanvänt engelskspråkigt faktureringsprogram så är Invoiceor rätt program att välja!

31 Mar 2014